-
Apresentação
Apresentação
_
-
Disciplina do curso
Disciplina do curso
-
Grau | Semestres | ECTS
Grau | Semestres | ECTS
Mestre | Semestral | 6
-
Ano | Natureza | Lingua
Ano | Natureza | Lingua
1 | Obrigatório | Português
-
Código
Código
ULHT7091-26915
-
Pré-requisitos e co-requisitos
Pré-requisitos e co-requisitos
Não aplicável
-
Estágio Profissional
Estágio Profissional
Não
-
Conteúdos Programáticos
Conteúdos Programáticos
Descrição dos conteúdos [Preencher Tópico] [Preencher Descritivo] [Preencher Tópico] [Preencher Descritivo]
-
Objetivos
Objetivos
_
-
Metodologias de ensino
Metodologias de ensino
_
-
Bibliografia principal
Bibliografia principal
Edelstein, S. (2014). Life cycle nutrition: An evidence-based approach (2nd ed.). Jones & Bartlett Learning. ¿ Langley-Evans, S. (2021). Nutrition, Health and Disease: A Lifespan Approach. John Wiley & Sons
-
Avaliação
Avaliação
Continuous evaluation: the final grade (FG) is calculated as follows:
¿ 60%: Two written tests assessing theoretical knowledge and analytical skills.
¿ 40%: Resolution, presentation, and discussion of practical cases and exercises, fostering critical thinking and real-world application.
Exam option: final written exam comprising all syllabus contents in case the student fails the continuous evaluation.
-
Mobilidade
Mobilidade
Não




